PROMOTIEFILM
De Groninger Studenten Tafeltennis Vereniging GSTTV Idéfix is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. Met een promotiefilm heb ik de kernwaarden van de club gevisualiseerd, om een algehele indruk van de vereniging te geven. De vereniging staat open voor elk niveau spelers, je wordt professioneel gecoacht en er zijn maandelijks leuke activiteiten.
PROCES storyboard
Om een kleine indruk te geven over hoe ik bij het maken van een promotiefilm te werk ga, heb ik onderstaand een paar afbeeldingen uit mijn storyboard toegevoegd met ernaast het uiteindelijke resultaat van de film. Een storyboard helpt mij om de overzicht te houden tijdens de draaidag. Van tevoren schrijf ik een korte verhaallijn die ik met beelden ondersteun, om alvast een indruk te krijgen van de flow van de film. Zo kan ik alvast overgangen bedenken en maak ik een overzicht met shots die ik sowieso op een draaidag moet opnemen, om een werkende montage voor elkaar te krijgen.
Lijkt het je leuk om lid te worden van de Groninger Studenten Tafeltennis Vereniging? Neem dan eens een kijkje op hun website:
GSTTV Idéfix

NOG MEER GR)NSBACKE

Back to Top