Grinsbacke Media biedt naast professionele, particuliere fotoshoots ook creatieve content aan voor de zakelijke sector op het gebied van fotografie, animatie en film en helpt bij het concretiseren en visualiseren van jouw verhaal.
) PROFESSIONALITEIT
Met een succesvol afgeronde opleiding op de kunstacademie en jarenlange ervaring als freelance fotograaf, motion designer en filmmaker kan ik jou op professioneel niveau begeleiden bij de uitwerking van jouw wensen en de vertaalslag ervan naar een sterk eindresultaat.
) EMPATHIE
Met mijn positieve uitstraling en ervaring in samenwerking met modellen en acteurs kan ik me inleven in de personen voor de camera en weet deze op zijn gemak te stellen. Een kennismaking vooraf met iedereen die voor mijn camera gaat staan is daarom voor mij van groot belang.
) KWALITEIT
Voor een scherpe prijs bied ik hoge kwaliteit voor jouw foto's, film of animatie.
Toegespitst op jouw wensen streef ik altijd naar het hoogst haalbare resultaat.
Ik ben pas dan helemaal tevreden als jij het ook bent.
) TRANSPARANTIE
Voor veel shoots heb ik een standaard tarief. Vind je niet wat je zoekt of heb je nog andere wensen, dan hoor ik dit graag. Uiteraard kan ik jou altijd een vrijblijvende offerte toesturen die de kosten transparant en duidelijk in beeld brengt. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.
ERVARINGEN VAN MENSEN DIE JOU VOOR WAREN
Back to Top