PORTRET FOTOGRAFIE
Ben je op zoek naar een foto voor je sollicitatie, social media of gewoon een mooi portret als herinnering? Wil je graag samen met je vrienden op de foto of een professionele familiefoto die je op canvas kan laten drukken? Wij gaan samen op pad en kijken wat er het beste bij jou/jullie past.
Als je geen ervaring voor de camera hebt, hoef je niet bang te zijn. Ik geef je tips en doe alles eraan om je helemaal op je gemak te stellen. Een portret shoot, is het nou in je eentje of met je vrienden of familie, moet geen stress opleveren, maar vooral leuk en gezellig zijn. Alleen dan ontstaat er een pure foto die precies jou weerspiegeld zoals je bent. Nog steeds niet overtuigd? Als je wil kunnen we van tevoren ook gewoon eerst een bakje chocolademelk drinken om over mogelijke ideeën te sparren en elkaar beter te leren kennen. Dit neemt de angst voor een shoot weg en ben je er zeker van dat je je helemaal op je gemak gaat voelen. Laat het me vooral weten als je je onzeker voelt. Zo kan ik het beste op je inspelen en wordt de shoot een echt leuke happening voor jou.
Dit geldt natuurlijk ook voor een shoot met meerdere personen.
CREATIEVE SHOOTS
Heb je een bijzondere hobby of vind je het leuk om jezelf te verkleden? Wil jij met je vrienden een gepersonaliseerde kalender laten maken met creatieve foto's? Of heb je gewoon zin om helemaal los te gaan met rook, make-up of toffe belichting?
Aan een creatieve shoot zitten geen beperkingen. Jij komt met een leuk concept naar mij toe of wij bedenken samen iets tofs. Niks is té gek. Wees vooral open en laat je verassen van het eindresultaat. Een creatieve shoot is niet alleen een unieke ervaring, maar levert ook beelden op met welke je een echte statement kan maken. Durf gewoon en laat jezelf van een andere kant zien. Ik ben iemand die niet oordeelt en vind het juist leuk om samen met jou in een leuke shoot onze creativiteit uit te leven.
CAKESMASH
Jouw kleine wordt maar één keer 1! Een mooi moment om dit op een speciale manier vast te leggen.
Een cakesmash levert unieke herinneringen op die nog jaren erna voor een glimlach op je gezicht zorgen. Wat is nou leuker dan jouw kleine volop te zien genieten van een heerlijke taart omringd van mooie versiering passend bij een bepaalde thema of outfit?!
Met mijn mobiele studio is het mogelijk om de shoot ook bij jouw thuis te doen. Dit zorgt ervoor dat de kleine in zijn/haar eigen omgeving is en zich helemaal op zijn/haar gemak voelt. Na de cakesmash is het op deze manier ook makkelijker om jouw little one weer helemaal schoon te krijgen, omdat het direct bij jouw thuis plaatsvindt.

NOG MEER GR)NSBACKE

Back to Top